Welkom bij Jopla! Het Platform voor Jongeren met een Handicap!


Neem op uw gemak een kijkje op onze website, en kijk welke leuke dingen en activiteiten wij allemaal doen. Wilt u op de hoogte gehouden worden van de nieuwe activiteiten van vanaf 2015 weer gaan plaatsvinden? Meldt u dan aan voor de nieuwsbrief.


U kunt zich voor elke activiteit inschrijven en helemaal gratis. Via de email zal dit geregeld worden.
Nieuws

15-10-2014

Jopla.nl is weer online, na even uit de lucht te zijn geweest.Kamer eist toilet in treinen (08-09-2014)

Iedere trein moet vanaf 2015 voorzien zijn van een toilet. Een motie van Kamerlid Bashir van SP met deze strekking is op 7 december aangenomen door de Tweede Kamer. De NS heeft inmiddels besloten geen sprinters meer te bestellen zonder toilet. Lees verder » 2de hands heftrucks


PvdA wil 'gehandicaptenquotum' voor bedrijven 2014

Om meer mensen met een lichamelijke en/of geestelijke beperking aan het werk te krijgen, wil de PvdA een quotum instellen voor middelgrote en grote bedrijven. Als ondernemers dit ‘gehandicaptenquotum’ niet nakomen, moeten ze een boete betalen van 5.000 euro per gehandicapte werknemer die ze te weinig in dienst hebben. Met dit voorstel kwam Kamerlid Mariëtte Hamer (PvdA). Ze meldde bang te zijn dat deze groep door de geplande bezuinigingen helemaal niet meer aan het werk komt. Lees verder » pip dekbedovertrek


Passende werkgelegenheid en reintegratiehulp noodzaak (2014

De plannen om de Wajong, sociale werkplaatsen en de bijstand tot een regeling om te vormen worden deze week in de Kamer besproken met de staatssecretaris van SZW. Volgens de CG-Raad kan die harmonisering alleen positieve effecten hebben als er passende werkgelegenheid en hulp bij re-integratie wordt geboden. Lees verder »


Bijzondere werknemers 2014

De sociale werkvoorziening, daar werken toch alleen maar gekken? Een wijdverbreid misverstand. Los van het pijnlijke woord ‘gekken’ doet dit de werknemers in de sociale werkvoorziening tekort. De tentoonstelling en het bijbehorende boek Bijzondere Werknemers geven eenentwintig van deze werknemers in de sociale werkvoorziening een gezicht. Lees verder » heftruck huren


Schokkende cijfers koopkracht chronisch zieken (08-12-2010)

Chronisch zieken en gehandicapten met lage inkomens hebben de afgelopen jaren heel veel koopkrachtverlies geleden. Zij zullen in 2011 tussen de 180 en 1244 euro minder te besteden hebben dan mensen met vergelijkbare inkomens. De Chronisch zieken en Gehandicapten Raad roept het kabinet daarom op om deze groep bij komende bezuinigingen te ontzien. Lees verder » luchtreinigers


Ophef over naakte gehandicapten op kalender (06-12-2010)

Priscille (36) mist een been en arm en Jean-Charles (21) is verlamd. Beiden staan ze op 's werelds eerste kalender met naakte invalide modellen. Denis Meyer van de Franse gehandicaptenvereniging APF, die de kalender liet maken: ,,We wilden deze mensen nou eens een keer op artistieke wijze laten zien. Mensen met een handicap die zelf hun gebreken accepteren. Hopelijk leidt dat bij het grote publiek tot een mentaliteitsverandering.'' heftruck hurenOnderzoek natuurgebieden (06-12-2010)

Ga je wel eens een natuur- of recreatiegebied of wil je graag zo'n gebied bezoeken maar zijn er door jouw lichamelijke beperking belemmeringen? Kenniscentrum Groen en Handicap onderzoekt de toegankelijkheid van natuur- en recreatiegebieden voor mensen met een lichamelijke beperking en is benieuwd naar jouw ervaringen, wensen en behoeften. Lees verder » Canna Fumaria .it  è una negozio vendita internet Specializzato and canne fumarie e canna Fumaria 

Offriamo una gamma di camini a prezzi molto competitivi. Il nostro obiettivo è quello di offrire i prezzi più bassi del mercato. Per questo sono i costi di Esercizio ridotti possibile. Quindi non abbiamo un negozio o showroom.

Siamo gli The Specialist Humbug e con espe canna fumaria inox  tubi stufa pellet “Een land waar mensen met een handicap willen wonen” (06-12-2010)

Op de Internationale Dag van de Gehandicapten, is het boek "Een land waar mensen met een handicap willen wonen", geschreven door Yvette den Brok, officieel gelanceerd. Den Brok heeft voor dit werkje, vijftien mensen, allen met een ander soort handicap, geïnterviewd. Zij geven allemaal een soortgelijk antwoord op de vraag: wat zou je doen als je de baas van een denkbeeldig land was?". Lees verder » hypnotherapie eindhoven


Geef je op voor Puberruil Xtra (30-11-2010)

In samenwerking met NSGK voor het gehandicapte kind (www.nsgk.nl) wordt een serie van 3 afleveringen van Puberruil Xtra gemaakt. Iedere aflevering ruilen twee tieners met en zonder handicap. Puberruil is op zoek naar enthousiaste pubers met een lichamelijke handicap en een speciaal talent die voor 4 dagen van leven willen ruilen met een leeftijdsgenootje. Lees verder »


pouw vervoer. Wilt u ook een


Geen kneusjes, maar werknemers (30-11-2010)

Iets met gehandicapten, zo wordt de Wet sociale werkvoorziening (WSW) omschreven door leken. Met hun boek Bijzondere werknemers - Verhalen uit de sociale werkvoorziening willen beleidsmedewerker Ans Pelzer van vakbond FNV en journalist/schrijver Marie Kiebert een licht werpen op de sector, waar 102 duizend personen met een verstandelijke, psychische of fysieke handicap in werken. Lees verder »


Minder instroom in Wajong-uitkering (30-11-2010)

Het aantal jonggehandicapten dat instroomt in een Wajong-uitkering zal dit jaar voor het eerst sinds jaren dalen. Dat meldt staatssecertaris Paul de Krom van Sociale Zaken op basis van resultaten van de Wajong-monitor van het UWV. De verwachting is dat in 2010 ongeveer 16.700 jongeren zullen instromen in de Wajong, 1000 minder dan in 2009. De UWV-monitor laat zien dat werkgevers, ondanks de crisis, het nut zien om mensen met een arbeidsbeperking in dienst te nemen. Lees verder »


CDA beperkt langstudeer-boete (30-11-2010)

Het partijcongres van het CDA heeft de plannen voor een boete op ‘langstuderen’ deels stilgelegd. Eerst moet voor de gehandicapte studenten een serieus alternatief komen. Want anders kunnen de ingrepen in de Wajong van minister Kamp evenmin verwezenlijkt worden. Lees verder » kachelpijp


Stop PGB opgeheven (30-11-2010)

Vanaf 1 januari 2011 kunnen mensen die daarvoor in aanmerking komen, weer een persoonsgebonden budget (pgb) voor zorg aanvragen. De stop hierop die het vorige kabinet deze zomer had ingevoerd, wordt dan opgeheven. De begroting voor het pgb wordt in 2011 met 350 miljoen verhoogd. Dat is 250 miljoen meer dan begroot. Daardoor kan de wachtlijst-pgb per 1 januari 2011 worden opgeheven. Dat heeft staatssecretaris Marlies van Veldhuijzen van Zanten (Volksgezondheid) dinsdag in een brief aan de Tweede Kamer gemeld. Lees verder »


Grote opkomst bij 'Armoede werkt niet' (30-11-2010)

Mensen met een arbeidsbeperking mogen niet de dupe worden van de crisis. De plannen om mensen met een arbeidsbeperking salaris te laten inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening te schrappen moeten direct van tafel. Om dat duidelijk te maken kwamen zaterdag ruim 1500 mensen naar de manifestatie ‘Armoede werkt niet’ in de Brabanthallen in Den Bosch. Lees verder »


Toilet in sprinters: Kamer wil harde cijfers (30-11-2010)

Ruim 10.000 mensen hebben de petitie 'Noodzaak van toiletten in sprinters' ondertekend. De petitie is op 24 november aangeboden aan de Kamercommissie voor Milieu en Infrastructuur en besproken in de Tweede Kamer. Duizenden mensen zijn de dupe als ze in de trein niet naar het toilet kunnen. Vooral mensen met darm- en blaasproblemen kunnen niet op reis als er geen toilet in de trein aanwezig is.

Lees verder »


Straattaal in stilte (26-11-2010)

De jongeren op straat hebben zo hun eigen taaltje ontwikkeld om elkaar duidelijk te maken dat ze iets helemaal te gek vinden, of juist niet. Straattaal, daar hebben we genoeg van. Maar wat als je doof bent? Kan je dan ook straattaal gebruiken? Lees verder »


Mobiel internet belangrijk voor jongeren (26-11-2010)

In de schoolpauzes even snel je netwerksites bij langs, je mail checken en op internet vlug de laatste dingetjes opzoeken voor de presentatie die je de volgende les gaat houden. Heb je een mobiele telefoon met internetverbinding dan gaat er een wereld voor je open. Alle info is binnen handbereik. En dat vinden jongeren verdraaid handig! Lees verder »


Wajong & werk... Werkt dat voor jou? (22-11-2010)

Het kabinet wil dat iedereen in de samenleving meedoet, het liefst met een betaalde baan. Ook Wajongers. Daarom is het beleid afgelopen jaar meer in die richting veranderd en wordt vooral gefocust op wat je wel kunt (in plaats van wat je niet kunt). Een aantal organisaties wil graag weten hoeveel succes deze re-integratietrajecten hebben. Lees verder »


Ontbijten met werkgever (22-11-2010)

Het is niet altijd gemakkelijk voor jongeren met een (lichamelijke) handicap of chronische ziekte om werk te vinden. Werkgevers zijn soms niet op de hoogte van de talenten, hebben een verkeerd beeld van iemand met een handicap of kennen de wettelijke mogelijkheden niet. Het Revalidatiefonds organiseert daarom op vrijdag 10 december een Community Breakfast in Zwolle. Lees verder »


Studenten met een handicap zorgen voor verrassingen (22-11-2010)

Jongeren met een functiebeperking die een studie in het hoger onderwijs volgen, stuiten nog vaak op onnodige belemmeringen. Docenten begrijpen bijvoorbeeld niet dat je extra tijd nodig hebt voor een tentamen – en dat hun instelling daar zelfs een officiële regeling voor heeft. Dat blijkt uit de jaarlijkse Gebruikerstoets Studeren met een Handicap, waaraan dit jaar een recordaantal van bijna 15 duizend studenten heeft meegewerkt. Lees verder »


Prijswinnaars 'De Pen als Lotgenoot' (15-11-2010)

Het Fonds PGO organiseert een maal per twee jaar de wedstrijd 'De Pen als Lotgenoot'. Oorspronkelijk is het een verhalenwedstrijd voor mensen met een chronische ziekte of handicap; nu zijn de categorieën van de wedstrijd uitgebreid met 'cartoons' en 'beeld en geluid'. Bij het openingscongres van de Week Chronisch Zieken  zijn de winnaars bekend gemaakt. Lees verder » 


Zeg nee tegen meer betalen bij studievertraging! (15-11-2010)

Het kabinet Rutte-Verhagen heeft in het regeerakkoord afgesproken dat studenten die meer dan één jaar studievertraging oplopen opeens drieduizend euro meer collegegeld zullen moeten gaan betalen en hun OV kwijtraken. Ook krijgt de hogeschool of universiteit een boete van drieduizend euro per student. Deze maatregel is gepland om al vanaf het collegejaar 2011-2012 in te gaan. Teken de petitie op www.minimaalnominaal.nl »


Johan Neeskens Jeugdsport Weekend (01-10-2010)

Ben je tussen de 8 en 18 jaar, woon je in de provincie Utrecht en heb je een lichamelijke beperking? Geef je dan op voor het 3e Johan Neeskens Jeugdsportweekend en maak kennis met verschillende sportmogelijkheden. Het weekend vindt plaats op 4, 5 en 6 februari 2011 en wordt georganiseerd door Sportservice Midden Nederland. Lees verder »


Veel problemen met bouwen kunnen worden opgelost door de bouwmethode. Wij zijn – hoe kan het ook anders – fans van houtskeletbouw. Houtskeletbouw heeft vele voordelen. Het belangrijkste is dat alle elementen van uw toekomstige huis vooraf, onder ideale omstandigheden, vrij van weersinvloeden, geprefabriceerd worden in de fabriek. Het complete ontwerp komt exact zoals vooraf uitgetekend uit de CNC-machines. Nauwkeurig tot op de millimeter. Dat betekent dat de onderdelen van uw huis letterlijk naadloos op elkaar aansluiten. Op deze manier denken wij samen met u tijdig na over zaken en hoeven er op de bouw geen ad-hoc oplossingen gezocht te worden die result


Vergoeding lidmaatschap

Ben jij lid van Jopla of van een andere patiëntenbelangenvereniging en betaal je contributie? Wist je dan al dat je via de aanvullende verzekering van sommige zorgverzekeraars een deel van je lidmaatschapsgeld vergoed kunt krijgen? Dat laat je toch niet lopen. Check het nu »


Morpheus is één van de sponsors van deze website. Voor essenza , pip studio , dekbedovertrekken , maar ook vandyck en vandyck dekbedovertrekken


Jopla Projecten: OnBeperkt Wonen

Jongeren met een beperking ervaren problemen bij het zelfstandig gaan wonen. Niet alleen wordt de keuze vrijwel geheel beheerst door de handicap en de beperkingen die dat oplevert, ook zijn zij niet vrij in de keuze waar te wonen en bij de keuze te verhuizen om welke reden dan ook, die andere jongeren, zonder beperking, wel hebben. Dit project helpt jongeren een weloverwogen keuze te maken binnen de marges van wettelijke beperkingen en bouwtechnische belemmeringen. Lees meer over het project » en pasjeshouder 


Gezocht: weerbare jongeren

Voor onze website www.weerbaar.nu zijn wij op zoek naar jongeren met een lichamelijk beperking of chronische ziekte die in de afgelopen jaren een weerbaarheidstraining hebben gevolgd. Wil jij aan ons vertellen waarom je deze training bent gaan volgen en wat je er zoal geleerd hebt? Vind je het leuk om met je verhaal op onze website te staan? Neem dan contact met ons op. Stuur een mail naar: weerbaar.nu@stichtingjosh.nl


Taxi Electric. Taxi Electric is de eerste elektrische taxiservice van Europa. Als je wel is met een taxi naar schiphol bent geweest dan weetje dat dit erg prijzig kan zijn. als je een goedkopere taxi schiphol zoekt dan bent u hier bij Taxi Electric aan het juiste adres Taxi Electric is een Social Enterprise. Dit betekent dat wij ondernemen voor een betere wereld. Dat vinden wij belangrijker dan veel winst maken. onze wagenpark bestaat alleen maar uit groene auto's. Wij rijden voor taxi schiphol en schiphol taxi. Wij zijn de beste en de goedkoopste taxi naar schipol. Met uitstekende samenwerking kunnen wij u in de meeste gevallen binnen acceptabele tijd van dienst zijn. Bij ons krijgt u zeker een vakbekwame chauffeur voor taxi schiphol en schiphol taxi. Bent u op zoek naar een goedkope en duurzame vorm van taxivervoer? Bij Taxi Electric bent u verzekerd van de voordeligste tarieven naar Schiphol.Durf te kijken naar jongeren met een handicap

Veel jongeren met een handicap worden vaak vreemd aangekeken. Veel erger is als mensen wegkijken, als ze niet durven kijken naar wie zij zijn. De flyer 'Durf jij te kijken?' wil mensen hiervan bewust maken. Jongeren met een handicap kijken verder dan hun handicap. Doen jullie dat dan ook!


heemskerkfijnmechanica. al jarenlang is heemskerkfijnmechanica de specialist op het gebied van cnc frezen. heeft u één product of honderd producten dan bent u hier aan het juiste adres. door de jarenlange ervaring in het cnc frezen kunnen de medewerkers u uitstekend adviseren en uw product met zorg voor u maken of aanpassen naar uw wensen. door het grote aantal verschillende machines hebben zei voor elke opdracht het juiste apparaat. u kunt gerust eens contact opnemen met 1 van de medewerkers wanneer u vragen heeft met betrekking tot het cnc frezen en beantwoorden deze vragen graag, veel leveren zei aan de verpakkingsmiddelenindustrie en ook spelen zij een grote rol in de medische sector. natuurlijk kunt u als particulier ook terecht bij heemskerkfijnmechanica wanneer u een product nodig heeft voor in huis.


Tegenwoordig kun je ook indexbeleggen , gemakkelijk via indextrackers. Een nieuwe vorm van beleggen tegen een gunstig tarief. lees verder...


mpluskassa. Niet meer weg te denken uit de horeca kassa de retail kassa u heeft ze vast al eens zien staan en ook u kunt hem bij ons aanschaffen een kassa touchscreen is vaak wat wij aanraden voor de horeca omdat deze het meest is aan te passen op u wensen zodat u doorloop van bestellingen straks ook soepel verloopt.


Daybyday de al jaren de partij voor pakketten versturen , sneltransport of klik hier naar meer.


Shoebaloo. De plek voor alle voetmode hier vind u bijvoorbeeld schoenen van designers als Versace of Isabel Marant  maar natuurlijk ook de exclusievere merken als Proenza Schouler en Casadei zo loopt u straks weer trots over straat.


Segeren. bent u opzoek naar een partij die voor u kan lasersnijden dan is dit de website om te kijken zij zijn al vele jaren gespecialiseerd op dit vakgebied natuurlijk doen zij ook nog veel meer


Wilt u een paraplu kopen? Broeken en jeans van het merk PME jeans of PME legend zijn van uistekende kwaliteit.

Ook ice watch kunt u krijgen bij berden mode wonen

Als u een ski gaat kopen is het verstandig om goed advies in te winnen dit kan bijvoorbeeld bij OutdoorXL dus u wilt een ski kopen ?


kunstplanten zijn een relatief goedkope oplossing voor uw interieur omdat u ze, eenmaal aangeschaft , geen water hoeft te geven en niet hoeft te vervangen om dat u ze dood heeft laten gaan . de kunstplanten vandeco-trade zijn een lust voor het oog . 


Victorinox één van de grote merken op het gebied van zakmessen. Al tientallen jaren is Victorinox toch één van de meest toonaangevende zakmesmerken in de wereld met meer dan 200 verschillende mogelijkheden.


KloekPallets. voor alle soorten pallets bent u hier aan het juiste adres zoals epal pallets, cp pallets, maar ook voor  europallets en ispm 15 dus neem snel contact op via de website zodat u straks ook uw pallets heeft tegen de scherpe prijs. bagagewagen verhuur 


Outdoor XL voor uw tenten en rugzakken 


Modul Nederland B.V. voor alle soorten standbouw kunt u hier terecht groot of klein niks is te gek bij expo standbouw natuurlijk kunt u ook een textielframe bestellen om bij u bedrijf in de buurt aan te geven dat u op een beurs gaat staan.


Taekema Campers. voor alle soorten campers en motorhomes is dit het adres zij hebben velen modellen op voorraad en kunnen ook u zo voorzien van de juiste informatie zodat u straks met camper koopt waarbij u het gevoel heeft dat het u huis is. rondreis ethiopie


souche de cheminee , Rökkanal


Icebreaker heeft zelf uitgeprobeerd hoe lang het goed uit te houden was in Icebreaker onderkleding, zonder het te wassen. 46 dagen was de uitkomst! Als je zelf nogal nieuwsgierig bent ingesteld, kun je zelf proberen hoe lang jij je kleding niet zou wassen. Voor minder nieuwsgierige mensen: je kan het ook gewoon elke dag in de was gooien. Want Icebreaker is prima wasbaar in de wasmachine.


En dat past goed in de Arc’teryx filosofie. Want een tijdloos design en cleane uitstraling zijn belangrijk als je duurzame producten wil produceren. Ook na 10 jaar gebruik moet een Arc’teryx jack je moeiteloos beschermen tegen alle weersinvloeden zonder dat het jack uit de tijd raakt.


Wat ooit begon in kleine fabriek in een achtertuin van München. Heeft het merk zich nu ontwikkeld tot een luxe exclusieve internationale label. Bogner is een symbool geworden van modieus geïnspireerde en verfijnde sportieve kleding tot de dag van vandaag


Met de grotere rugzakken en reistassen zit het verschil in de hem in de functie van de reis. Op elke behoefte is namelijk een rugzak ontwikkeld. Wanneer je op trekkerstocht gaat dan heb je meer behoefte aan draagcomfort en inhoud. De meeste last draag je dan op de heupen, daarom hebben de rugzakken van Lowe Alpine een dikkere, gepolsterde heupband en meer afstelmogelijkheden.


 rubber productenPME Legend herenmode biedt een verrassende en frisse collectie aan. De Pall Mall collectie bestaat voornamelijk uit een combinatie van rijke materialen en uitgebalanceerde styling. Een merk met een compleet uitgewerkte collectie. Wij bieden u de basis jeans collectie van PME jeans voor een heel breed publiek.


Ice Watch werd in 2007 gelanceerd vanuit België en sindsdien heeft Ice Watch de wereld in sneltreinvaart veroverd. Ice Watch biedt horloges van goede kwaliteit met mooie designs voor scherpe prijzen. Inmiddels worden de horloges van Ice Watch verkocht in zo'n 60 landen over de hele wereld.


Bij Berden bestelt u Sloggi ondergoed eenvoudig online of u komt naar één van onze winkels. We hebben altijd een zeer ruim Sloggi ondergoed aanbod van alle Sloggi lijnen dus snelle levering gegarandeerd! Bekijk en vergelijk de diverse Sloggi collecties ONLY is een Deens merk opgericht in 1995. Vanaf het eerste moment sta jij, en jij alleen, centraal bij ONLY. only grijpt de magische mogelijkheden van het dagelijks leven aan. De Ten Cate ondergoed collectie is natuurlijk ook bij Berden goed vertegenwoordigd. Een groot aanbod dames-, heren-, en kinderondergoed vind je online en in onze winkels in Heerlen en Blerick. We hebben altijd een ruime voorraad waardoor je nooit lang hoeft te wachten op je Ten Cate ondergoed. Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online, supertrash .


Nikkie Plessen is de drijvende kracht achter de Nikkie collecties. Haar designs zijn te omschrijven als sexy, elegant, vrouwelijk en stoer. Het Nederlandse label bestaat sinds 2011 en is sindsdien gegroeid tot een populair, internationaal merk. Nikkies luxe modecollecties zijn geschikt voor elke gelegenheid. g-star en geisha


Maxi Autostoeltjes. voor alle soorten autostoeltjes kunt u hier terecht de bekendste is waarschijnlijk toch wel de maxi-cosi pebble autoestoeltjes zijn te verkrijgen in vele verschillende soorten en maten en hiering zijn ook verschillende soorten bevestigings systemen zo is een van de bekendere systemen de maxi-cosi Cabriofix deze kan ik bijne elke nieuwere auto bijna meteen worden geinstalleerd zonder verdere stappen te nemen, een wat specifiekere stoel is de Maxi-Cosi Rodi AirProtect deze stoel heeft het kenmerk dat er luchtvakken inzitten die zo bij een ongeluk de ergste klap opvangt zo kunt u met een veilig gevoel de auto instappen. naast de pebble is er natuurlijk ook de luxere versie de maxi-cosi pebble plus ook deze stoel kan in zowel isofix systemen en met een gordel. elektrische heftruck


giftsdirect. Giftsdirect is het adres voor al uw promotieartikelen en relatiegeschenken. door de jarenlange ervaring kunnen zij u uitstekend adviseren over hun producten en helpen met het maken van de juiste keuze. wilt u uw relatiegeschenken bedrukken dan bent u ook hiervoor bij de juiste partij. door het grote assortiment aan promotieartikelen hebben zij ook zeker waar u naar opzoek bent. zo hebben zij bijvoorbeeld verschillende soorten pennen en zelfs snoepjes waar uw logo op kan komen te staan. wilt u mensen kennis laten maken met uw bedrijf dan zijn promotiematerialen daarvoor uitstekend geschikt, wanneer u bijvoorbeeld een pen weggeeft met uw bedrijfsnaam daar op dan kunt u er vanuit gaan dat deze nog vaak gebruikt zal worden en elke keer uw bedrijfsnaam gezien word, zo word er elke keer wanneer er iets word opgeschreven aan uw bedrijf gedacht. giftsdirect heeft promotieartikelen voor elk bedrijf en elk budget, relatiegeschenken bedrukken kan ook voor uw budget op maat worden besproken.valmispiippu - hormit 


alan red , betty barclay , brax , cavallaro napoli ,geisha , jane lushka , maison scotch , pme legend ,